Ring oss: 08-82 85 90     Hitta till oss    Följ oss

Tandtekniker med total kompetens

Välkommen som tandläkare till oss på Willa Dental i Solna

Willa Dental är ett tandtekniskt fullservicelabb i Stockholm som erbjuder högkvalitativ svensktillverkad protetik. Vi erbjuder ett brett urval av dentaltjänster och har vårt eget fräscenter.

Hos oss finner du ett dentallab och fräscenter med hög kompetens och stor erfarenhet. Det betyder att både vi och kunden har full kontroll på hela produktionskedjan. Vi har även arbetat hårt med att säkerställa våra rutiner kring kvalitén, arbetsmiljön och kompetensen. Därför har vi valt FR 2000 och vi är stolta över att vår tandteknik varit certifierade i över 6 år. Våra tandtekniker och medarbetare utbildas kontinuerligt hos bl.a. Dawson. Våra utbildningsinsatser gör oss till fullvärdiga medlemmar i SACD.

Interoral skanning

Som tandläkare kan du skicka in dina digitala filer till oss. Vi tar emot och bearbetar dessa i vår cad samt producerar de digitala avtrycken i våra

3D printers.

Färgtagning och Inprovning

För att förenkla och spara tid för tandläkaren arbetar vi mycket med patient. Vi tar färg samt provar in arbetena så form, färg och kontakter stämmer. Vi hjälper gärna till med inprovningar på implantat vilket gör att bitningar och form stämmer och jobben slipper gå fram och tillbaka.

Digitala Ordersedeln

Vi har tagit fram en digital ordersedel för att förenkla flödet och kommunikationen.

Ta kontakt med oss för att ordersedlar. Detta gör du enklast genom att ringa eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.